2013-06-29

Min dator är trasig, blir så trött så jag vet inte vad jag ska göra med den. 
Har jobbat idag, gick väl bra. Ska inte jobba imrn tror jag eftersom jag håller på bli sjuk. Dygt. 

2013-06-28

Har jobbat idag precis som vanligt, hade stängning också så slutade kl lite efter 9. Min pappa hämtade mig och körde mig hem. 
 
Får inte skriva ut vilka tider jag jobbar för *en viss person* förrän efteråt. Snart har jag semesteeeeeeeeeeer tjalalala. 
 
Innan jobbet åkte vi runt på typ alla bilaffärer och verkstäder som finns i denna stad känns det som, men hittade lösningen på bilproblemet iaf så det var ju huvudsaken!
 
 

2013-06-27

Igår gjorde jag det jag aldrig trodde att jag skulle göra, nämligen cykla från mig till jobbet. Fyf*n vad jobbigt det var, tog mig 30 min och var helt slut när jag var framme. Huvva! 
Så idag ska jag inte cykla, får föröka fixa skjuts på något vis. 
 
Annars har jag inte gjort mke idag, älsklingen är och försöker fixa bilen, hoppas det går bra ! 
Jag börjar jobba 17.15 idag, och jobbar till 22.15, så de e endast 5 timmar, men drygt ändå! 
 

2013-06-26

Idag hade jag sovmorgon igen, klev upp lite innan kl 11 och lagade mat åt mannen som skulle komma hem på lunchen. Så vi åt tillsammans och han begav sig ganska snart till jobbet igen, och jag håller på stöka bort från lunchen och fixa litegrann med tvätten från igår som inte blivit gjort än.
Ska även ta mig årets första cykeltur - ända till jobbet. Blir spännande att se om jag överlever detta, haha!
Nä men börjar jobba kl 16 så ska typ börja cykla kl 15, för de lär ju ta sin lilla tid. 
 
Fyra jobbdagar kvar, sen har jag semester i tre veckor, fast dock ringde jobbet idag och frågade om jag kan jobba på måndag så det ska jag faktiskt göra. Så då blir det fem dagar kvar.
 
Aja, ska fortsätta här hemma nu innan det är dags att cykla iväg! Ska ta en bild på Gamla Bettan (cykeln) så får ni se min skönhet! haha
 

2013-06-25

Äntligen har jag fått hem min egen dator, såååå jag saknat den! 
Har jobbat endast fem timmar idag, började kl 10 och slutade 3, så det var skönt. 
sitter just nu och kollar runt efter skor att klicka hem, behöver verkligen köpa nya! 
 
 

2013-06-23

Sitter i soffan och har precis kollat klart tre avsnitt av andra avenyn och ska snart dra dammsugaren tänkte jag.
Dagen har varit lugn, började med att älsklingen åkte till jobbet tidigt, men jag sov till typ tio, sen kom pappa och syster och hämtade mig för att åka till Maria för att hämta köttfärs. Där bjöds det på glass, jordgubbar och kaffe, mums! 
Sen var det hem och laga mat åt mannen som skulle iväg till jobbet igen klockan 16, och där är han ännu, fram tills kl 21. 
Skööönt att vi båda är lediga imorgon, hur mysigt?! Kommer vara så få dagar som vi båda kan ha sovmorgon och lediga dagar tillsammans nu under sommaren, så man får ta vara på de som finns! 
 
Imorgon ska vi göra en del ärenden, blandannat hämta min dator, jag ska en sväng förbi arbetsförmedlingen och sådär sen ska vi hämta fälgar vi köpt till bilen! NAJS! 
 
 

2013-06-22

Imorse tog jag sovmorgon för en gångs skull, utan att behöva ställa någon väckarklocka och sådär, riktigt skönt!
Vaknade ändå kring 10 och åt frukost, sen lagade jag mat åt mannen som jobbade som kom hem på lunch kring 11. Mys!
Sen fixade jag i ordning allt från lunchen och han återvände till jobbet. Slängde ihop en bulldeg i väntan på att han skulle sluta! Så nybakta bullar fanns det när han kom! Hur mysigt?
Ganska direkt efter han kommit hem så for vi till min pappa där det bjöds på mat - thaikyckling med potatis, grönsaker o aioli! Och till efterrätt nybakta bullar, kaffe och vattenmelon! Mums!

Ligger nu i sängen utan att kunna sova, trots att jag är trött. Drygt.


2013-06-21

 Jobb som vanligt idag, fast började kl 12 så det var en otroligt välbehövlig sovmorgon, sen bara att åka iväg och jobba. Hade stängningen, så slutade kl 18 och fick sen skjuts hem. Har sen dess bara fixat lite smått här hemma, kollat på andra avenyn och har nu en pizza i ugnen som vi ska avnjuta sen! 
 
Blir nog en tidig kväll också, är trött efter jobbveckan och mannen börjar kl 7 imrn! 

2013-06-18

Kände för att blogga igen. 
Har egentligen inte så mycket att skriva men kändes ändå roligt på nåt sätt.
 
Äntligen har solen kommit fram igen, som jag längtat!
Imorgon kommer det vara buss - strejk här i Umeå så det kommer inte gå en enda buss på hela dagen! Synd för dom som typ alltid åker buss!
 
Kände för att lägga upp dessa bilder igen, i brist på annat! 
 

2013-06-18

Har inte så mycket att säga, därför uppdateringen varit lite sämre än vanligt. 
Det enda mina dagar består av nuförtiden är jobb. Har jobbat hela helgen plus började mitt sommarschema idag. Dock slutade jag kl 15 idag, sköööönt! Tog bussen hem, hade möte, har ätit mat och kollat lite på Andra Avenyn och ska snart städa lite innan det blir att laga lite mat till imorgon på jobbet. 
Börjar kl 9, och slutar 18.. så jobbar 9 timmar. 
Ser redan framemot helg, och måndag då både jag och älsklingen är ledig så jag får rå om honom ordentligt! 
 
Nu ska jag städa lite i väntan på att mannen kommer hem! 

2013-06-15

Min dag har bestått av jobb hela dagen. Tog bussen dit kl 7 imorse så jag var där ganska precis kl 8 och jobbade till 16. Efter det tog jag bussen med Mette, fast jag hoppade av på Gammlia för att gå till älsklingens jobb för att hämta bilen så snart blir det att hämta honom från jobbet.
 
Är trött och slut i kropp och hjärna känner jag, men har ändå diskat bort och plockat undan, det enda som är kvar är dammsuga som jag ska göra alldeles strax tror jag. 
 
Jobb imorgon igen, fast börjar kl 10 då och jobbar till 16, sen på Måndag börjar mitt sommar schema! 
 

2013-06-13



Gårdagen var underbar! Började med att kliva upp 4.45 för att åka till Carlshem kl 6, där frukosten skulle ba. Så hjärtat körde mig och Sanna dit, dör några från klassen redan var. Vi fixade i ordning det sista medan resten sv klassen droppade in. Åt, drack och hade allmänt trevligt. Sen tog vi bussen till skolan för fotografering. Sen möte i klassrummet där vi fick lite fika osv. Sen var det aulan, uppträdanden, prat osv. Sen tbx till klassrummet för betyg och hejdå prat.
Sen utspring, fick blommor och saker runt halsen sen blev det flaket som vi åkte ett tag i regnet. Hoppade sen av i stan och åkte hem till pappa för middag. Gott! Tacos och mormors tårta till efterrätt! Mums.
Sen for jag och älsklingen till systemet för att handla inför kvällens bravader. Gjorde oss klara och for till five på studentskivan! Hade en grymt rolig kväll där! Sen promenad hem kl 2 på natten med onda fötter. Men det var det värt efter roligaste kvällen på ganska länge!

Idag vaknade vi runt ett och tog det bara lugnt, åkte förbi både pappa och syster en sväng, sen blev det storhandling och hamburgare tillkännages middag! Nu sova för att jobba imrn! Kung.


2013-06-11

Dags att sova nu, vilket jag borde gjort för längesen men iaf!
Imrn är ju dagen vi längtar efter i 13 år (hela skoltiden alltså). Känns obegripligt! Tänk att jag tagit mig hit, de trodde man ju knappast för drygt ett år sen. Stolt.

Ska sova nu iaf, känner att de kommer va ett helvete att kliva upp imrn.


2013-06-10

Hade skrivit ett låååångt inlägg men det försvann och jag orkar inte skriva om det så det får bli ett kortare istället. 

hämtat mitt sommarjobb schema och jag klagar inte! 

Sen har även jag och älskligen varit och fiskat en del idag, dock utan att få nåt men ändå. 

nu sängen iaf, godnatt! 


2013-06-08

Ja, det var längesen jag bloggade, men har haft annat för mig och har inte riktigt prioriterat bloggen då.
Hursomhelst, balen var i onsdags, god mat, trevligt sällskap och en allmänt trevlig kväll helt enkelt!
Torsdags var bara en slappar dag!
Och fredagen bestod av jobb och var bara allmänt trött på kvällen men vi åkte och hälsade på min syster för att umgås lite!

Idag skulle vi fixa och rensa bilen då min pappa ringde och behövde skjuts till sjukhuset! Jag blev rädd så vi åkte dit direkt, han hade skurit sig djupt i tummen! Stakarn!
Så vi körde till akuten där de tillslut tejpade såret och vi fick åka hem! Tur de inte var så allvarligt!
Sen drack vi kaffe hos pappa, sen donkenmat, gjorde en massa ärenden och nu har jag städat och väntar på att hjärtat ska komma hem med Ajax till mig så jag kan skura golvet!

Några bilder från hur vi såg ut på balen, plus en liten skymt av bilen vi åkte!


2013-06-04

Balen imrn. Taggad så jag håller på explodera! Blir att kliva upp tidigt imrn för att hinna gå igenom allt ca tio gånger så inget glöms, sen blir det att åka till Haga för hår- och smink fixning! Åh, ska bli så kul! Bilder kommer komma någon dag efter balen troligtvis, har världens bästa fotograf anlitad oxo, så vad kan gå fel? Inget! Kommer bli en kung kväll!

Nu ikväll var vi förbi min pappa en sväng, sen kom vi hem och jag har fixat mina lösnaglar och tagit fram och packat ner saker som ska med! Nu ligger jag i sängen och ska sova! Natti!


2013-06-04

Idag vaknade jag vid 10, en välbehövd sovmorgon var det allt. Sen var det möte och nu är jag hemma och bara taggar balen till 1000! Ska till skolan om typ en timme och då blir det att städa skåpet och lämna datorn osv. Så detta blir sista inlägget på den här datorn, kanske nånsin! Sorgligt. 
 
Igår var världens bästa Emelie här och umgicks, alltid lika trevligt! 
 
Nu ska vi äta lite lunch sen förbereda för skolan! 
 
 

2013-06-03

Skola idag för förses gången på åtta veckor! Var först nån vett å etikett grej inför balen på morgonen, sen åt vi lite lunch i skolan och sen utvärdering om praktiken, allmänt snack om sista dagen och så. Två dagar (snart en) kvar till balen, och då exakt en vecka till studenten! Sjukt!


2013-06-02

Sitter och kollar på spårlöst just nu, och äter choklad! Mums!
När det är slut blir det att sova direkt, jag är helt slut. Haft en lång jobbdag!


2013-06-02

3 dagar kvar till balen och 10 dagar till studenten! Helt sinnessjukt hur fort det gått!
Nu sitter jag och väntar på bussen mot jobbet, börjar 10 och slutar 18, så de e ett rejält pass! Likadant var det igår också! Sen är helgen slut iaf, jag ska bara ladda inför första skoldagen på åtta veckor!

Ska kliva upp nu och äta lite frukost och göra mig i ordning, för jobbet kallar!

 

(bild från i fredags, ser ni regnbågen?)