2013-06-13



Gårdagen var underbar! Började med att kliva upp 4.45 för att åka till Carlshem kl 6, där frukosten skulle ba. Så hjärtat körde mig och Sanna dit, dör några från klassen redan var. Vi fixade i ordning det sista medan resten sv klassen droppade in. Åt, drack och hade allmänt trevligt. Sen tog vi bussen till skolan för fotografering. Sen möte i klassrummet där vi fick lite fika osv. Sen var det aulan, uppträdanden, prat osv. Sen tbx till klassrummet för betyg och hejdå prat.
Sen utspring, fick blommor och saker runt halsen sen blev det flaket som vi åkte ett tag i regnet. Hoppade sen av i stan och åkte hem till pappa för middag. Gott! Tacos och mormors tårta till efterrätt! Mums.
Sen for jag och älsklingen till systemet för att handla inför kvällens bravader. Gjorde oss klara och for till five på studentskivan! Hade en grymt rolig kväll där! Sen promenad hem kl 2 på natten med onda fötter. Men det var det värt efter roligaste kvällen på ganska länge!

Idag vaknade vi runt ett och tog det bara lugnt, åkte förbi både pappa och syster en sväng, sen blev det storhandling och hamburgare tillkännages middag! Nu sova för att jobba imrn! Kung.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback