2014-02-15

Igår kära vänner var det ju alla ♥-ans dag. Jag jobbade till kl 21 men jag och mannen köpte iaf tårta och myste lite innan det var dags för mig att sova eftersom jag skulle upp tidigt och börja jobba kl 8 imorse. Nu är jag äntligen hemma och mannen har begett sig till jobbet och väntas hem ca 22. tråkigt. Så får nöja mig med mig själv och melodifestivalen ikväll. 

2014-02-11

Idag har jag varit på en hudvårds "kurs" typ, där man fick prova en massa Mary Kay produkter, för ansikte och händer men även lite smink. Riktigt imponerad var jag måste jag medge. Så självklart kom jag hem med en del produkter, kommer ta bilder när jag fått hem allt, men oj vad jag är nöjd! 
 
Har kyckling i ugnen nu förövrigt, mannen är ute på lite ärenden och ska och träna sen. 
Annars har jag inte så mycket att berätta, så det får duga såhär nu så kommer bilder senare! 
 
 
 

2014-02-05

Kom precis hem, har varit på sjukhuset och hälsat på lilla Maryam som endast är ca 9h gammal, så hon är helt nyfödd men sååå otroligt fin och liten! GAAAAH blir typ galen. Men de är iaf min mans bror och hand fru som fått denna skatt, de må va stolta föräldrar! 
 
Iaf, annars har det inte hänt så mke på senaste tiden förutom att jag har hämtat min guldklimp, (min fågel) som ääntligen är hos oss nu. 
 
Mannen är och tränar och jag sitter här hemma och kollar på bigest looser för tillfället. 
 
här är hon, lilla lilla Maryam! 
 
och här är han, min guldklimp! :) 
 

2014-02-01

Redan första februari. Känns helt sjukt och om ungefär en månad fyller jag 21. Crazy! 
Idag har jag jobbat några timmar iaf, sen tog jag bussen hem och OJ vad mke folk de va på bussen! Väl hemma och har ätit lite köttfärs och ris som mannen gjort. Ska snart städa undan lite här hemma. 
Mannen är på jobbet och väntas hem ikväll ganska lagomt till melodifestivalen. Mys.