2014-01-29

Sitter hemma och äter lasagne till lunch och kollar på Simpsons. Har tvätt i tvättmaskinen och ska städa lite tänkte jag. Mannen är på skolan så han väntas hem nångång i eftermiddag.
 
Har en del planer för bloggen nu, som jag kommer börja med snarast. Ska bara ändra om lite och fixa innan jag avslöjar - surprise! 
 

2014-01-26

Just nu sitter jag hemma och äter kyckling och ris och småkollar på Bingolotto i brist på annat. Mannen är på jobbet och väntas hem efter 22. Dagen för mig har varit lugn, har städat lite och sådär. Imorgon blir det jobb för min del, så det blir bra. 
Snart är Januari redan slut, och oj vad det har gått fort måste jag bara säga! Men jag känner iaf att detta året kommer bli otroligt bra! 
Nu - åter till bingolotto och maten! På återseende! 

2014-01-13

Det var längesen jag bloggade nu, dom vanligt haha. De senaste dagarna och början på detta år har bestått av jobb, vänner och tagit det lugnt. En bra början med andra ord. 

I lördags var vi iaf hos min syster som fyllt år, där bjöds det på fajitas och tårta, mums! Sen spelades vi en massa Wii och hade kul. 
Resten av helgen och även idag var bara lugn. Var förbi min pappa en sväng på middag idag, blev kyckling och  ris! 
Nu ska jag sova iaf, godnatt på er!:)




Sammanfattning om 2013

De senaste dagarna har jag läst så många bloggar där det står att folk har haft bland de bästa året nånsin typ, och jag kan inget annat än att hålla med. 2013 var lätt det bästa året någonsin. 
2013 firades in och sen flög det fram typ. 
Jag läste upp alla ig jag hade i skolan, tog studenten med fullständiga betyg och behörighet. Började jobba på Coop och har de bästa kollegorna. Jag fyllde 20 och det är ju alltid roligt. Jag gifte mig,och  konverterade till islam, vilket jag aldrig ångrat en sekund. Fick vår alldeles egna lägenhet - som är den finaste jag sett. Detta var väl de största sakerna som hänt 2013, finns säkert mer men kommer inte på det just nu. Hursomhelst, tack alla som gjort detta året helt fantastiskt, och nu har vi precis påbörjat det nya, 2014. Hoppas och ska göra allt jag kan för att detta år ska bli minst lika bra som 2013. God fortsättning på er!