2013-12-22

Dagen har för min del bestått av jobb. Började 12 så fick sovmorgon, vilket var välbehövligt. Slutade runt kvart över åtta nånting och tog bussen till stan där mannen plockade upp mig. Vi åkte hem och åt middag som han lagat innan han började jobbet. Sen såg vi film, den hette blood och var en helt ok film, lite seg i början men. 
En bild från en dag då vi ätit gomiddag! 

2013-12-19

Ligger i sängen och ska somna om snart men vaknade när mannen åkte till skolan för prov. 
Iaf, idag blir nog en lugn dag för min del, är sjukt trött. 
Igår var jag och bästa Emelie på stan och shoppade lite, sen åkte vi till mig för att göra pepparkakshus. Haha, vilket mästerverk det blev! 
Har även gjort knäck och tryfflar häromdan och idag blir det nog pepparkakor! 





2013-12-12

Kass uppdatering igeeen. Börjar höra till vanligheten dehär haha.
Iaf, har mest varit hemma de senaste dagarna, men det har varit skönt att vila upp sig inför jobbveckorna som komma skall. Imrn blir det jobb iaf, sitter inte fel. 
 
För tillfället är jag också bara hemma, ska hänga upp en gardin nu och sen gå igenom en garderob, sen blir det dammsuga och kanske skura golvet om jag orkar . Sen blir det lasagne med mitt hjärta som för tillfället är på skolan. Mys! 

2013-12-06

December månad, vad ska man säga? Detta året har gått sjukt snabbt, hoppas de lugnar sig lite nästa år iaf, annars säger det klick och vi e redan 40! 
Sjukt. 

Har jobbat igår och idag iaf, gött med lite money! Ledigt i helgen dock så de e skönt, blir lunch med mannen och systrarna hos pappa imrn och sen kommer bästa Emelie hit när gubben jobbar!