2013-11-28


Sitter i bilen på väg till Stockholm där det imorgon väntas bröllop, blir trevligt! Återvänder hem på lördag så då blir det lugnt. Nu har vi passerat Gävle så har inte så långt kvar!

2013-11-25

Är hemma och sitter i soffan. Ska laga spaghetti med köttfärssås snart så det finns mat när mannen kommer hem, han har sin första skoldag idag. Spännande.
Hade inskolning i bageriet igår, gick bra och det var kul att prova på nåt nytt. 
Annars har jag inte så mke att dela med mig av förutom att vi drar till huvudstaden på Torsdag. Spännande!

2013-11-21

Åh, nu var det sådär längesen jag uppdaterade igen. Dåligt, I know. 
Men de senaste dagarna har det väl inte hänt så mke, var hos svärmor hela dagen igår, vilket var riktigt trevligt! Och imrn kommer mannens mamma och pappa och några av hans bröder hit, så jag har precis dammsugit hela lägenheten och ska snart dammtorka och sådär. Tror även jag ska skura golvet ikväll så är det gjort,för imrn kommer vi inte hinna, för då ska det inhandlas ingredienser och sen lagas mat i massor och bara det kommer ta ett tag.
 
Mannen är förövrigt på jobbet men han kommer snart hem, vilket blir mysigt. 
Har också köpt en ny tavla till lägenheten och den är så fin och passar otrooooligt bra här! (kommer ta bild på den och lägga ut sen)
Jag är nöjd, och oj vad vi trivs här i nya läggan! 
 
 
(Fick bli en gammal bild från i somras i brist på annat)
 
 
 

2013-11-06

Idag har vi hunnit göra en hel del faktiskt. Började med att jag hade möte i stan där jag sen mötte upp finaste Emelie som sedan följde med hem. Åkte förbi media markt och Mio innan vi åkte hem så nu har vi hämtat kuddarna vi beställde samtidigt som sängen, så nu är den komplett och allt nytt, fantastiskt!
Fick världens bästa present av Emelie, en superfin tavla som hon gjort som jag suktat efter länge! 


Nu blir det att sova för imrn är det jobb som står på schemat för både mig och mannen! Godnatt