2013-01-31

Ska precis äta frukost för att sen göra mig klar för att ta bussen till stan för att träffa Emelie, så ska vi ju åka och träna! Skönt!
Efter träningen kommer älsklingen plocka upp mig i stan för att vi ska åka och handla lite.
Sen ikväll blir det bara lugnt!

2013-01-30

Idag hade jag en slapp dag, första lektionen var gastronomi med vinprovning. Efter det var det lunch - fiskbullar, mums! Sen var det samhällsprov, kändes rätt bra, kunde alla frågor utom en typ:)
Efter det for jag hem snabbt för att sen plocka upp älsklingen på skolan.
För övrigt har vi bara tagit det lugnt, jag kom precis ur duschen och dricker hemgjord varm choklad. Gott!
Imrn blir det gumma med Emelie, trevligt!!


2013-01-28

Lång och rätt dryg skoldag idag som började med svenska, kort lektion eftersom bara två personer redovisade. Sen var det "söka jobb" och vi skulle skriva ett personligt brev, mke svårare än man kan tänka sig iaf. Sen lunchade jag med Emelie, Malin och Carro, trevligt! Efter det så var det projektarbete med en massa prat om studenten blandannat. Sen så skickade vi in rapporten arbetet vi gör på projektarbetet, sen snacka vi praktik osv och sen for vi till Carro. Sen kom Jossan och lagade tacopaj, mums!
Nu sitter jag bara här och ska dejta sängen snart.

2013-01-26

Längesen jag bloggade, I know men har inte haft lust osv de senaste dagarna. Iaf, I'm back!
Idag har det varit en lugn hemmadag med finaste, inget jag klagar på!
Igår var vi på gymmet och tränade, och oj vad ovant det var men ändå skönt! Så vi ska pallra oss dit imorgon igen, inte fel de inte!

Lägger upp en bild från när vi hade vinprovning i onsdags i brist på annat!


2013-01-25

Sitter hemma och kollar på TV just nu, har precis vikt in tvätten från igår och sådär. Ska spela lite tänkte jag och sen fixa lite här hemma och sådär.
Ikväll blir det bara film och lugnt med kärleken!

2013-01-24

Sitter hemma och kollar lite på TV.
Dagen har inte bestått av så mke, har ju helg så vi har tvättat idag, lagat god middag. Imorgon ska jag sova, sen fixa här hemma och på kvällen ska vi nog försöka ta oss iväg till gymmet.

2013-01-23

Sitter på samhällslektionen nu, inte det roligaste direkt. Mer roligt är däremot att jag har helt om ca 20 min!
Hade vinprovning idag på gastronomin och bild på det kommer sen eftersom jag har den på mobilen.
 
Kollar fortfarande runt efter inspiration om hur jag vill ha bloggen, men utan resultat ännu dock! 

2013-01-22

Sitter nere i bibblan och håller på skriva PM till nationella som jag ska göra nästa vecka, men har ingen aning vad jag ska prata om. Bra där.
Iaf, kl 2 ska jag fara och köpa gymkort, asnice!
Annars händer det inte mke just nu, har stor lust att göra om bloggen så håller på kolla runt efter idéer och tips så nån ändring lär ju ske snart!

2013-01-21

Jag har precis slutat och sitter kvar på skolan och skriver loggbok och gör lite uppgifter under tiden jag väntar på att älsklingen ska sluta. 
Dagen har gått rätt snabbt - hade först en kurs som heter söka jobb, den bara drygar hela tiden, sen hade vi gastronomi och redovisning och sen käka jag lunch med bästa Emelie och Malin, sen satt vi och spelade kort osv tills jag och Malin skulle på lektione igen och Emelie skulle t stan.
Så nu har vi haft projektarbete och precis slutat.

När älsklingen har slutat så ska vi förbi stan en sväng för lite ärenden, sen blir det hem och laga middag och plugga. 
Trevligt. 
 
 

2013-01-20

Redan den 13:e Januari, helt sjukt hur fort det har gått, känns som att det nyss var nyår.
Hursomhelst, igår var vi ute på Corona, blev en lyckad kväll.. Vi ska snart bege oss mot stan för att äta kinamat, gott! 
Sen ska vi kolla runt lite på stan, jag har sett lite som jag kanske ska införskaffa om det finns kvar, får se.
Efter det blir det att handla och åka hem och städa litegrann, och även lite plugg och en tidig kväll eftersom det är skola imrn. 
 

Good morning sunshine!

Min finaste åkte iväg till skolan för ett tag sen och jag vaknade och kände mig ensam haha.. Nä men han slutar vid tolv och då ska vi äta lunch på skolan och jag ska lämna in min dator. Helg, inte bara för mig utan för han (alla andra oxo för den delen) men vi får se vad som händer!
Nu ska jag äta lite sen sova mer!


Mot stan!

Har klivit upp för ett tag sen, skönt. Håller på höra mig klar för att möta upp min bästa kusin Emelie för lite lunch! Blir kanoners!


2013-01-16

Nu har jag helg, klagar INTE! 
Så väntar på min kärlek som slutar snart så ska vi förbi bussgods och skicka iväg ytterligare ett paket, sen blir det hem och såsmåningom laga lite middag, blir oxpytt med ägg hade jag tänkt.
Imorgon ska jag försöka tvätta, och göra bort lite av de skolarbeten jag har kvar under tiden älsklingen är på skolan. 
 
Dagen idag har annars varit ganska dryg, men ändå helt okej. Började med Gastronomi i två timmar, hade lite vinprovning osv. Drygt jovisst. Slutade tidigare med den lektionen så då gick jag och Carro och spelade kort i cafeterian fram till lunchen öppnade. Även Bea kom och gjorde oss sällskap ett tag, trevligt!
Sen hade vi Sam, jag blir less på frågorna vi håller på med där - men jag måste ju göra bort dom för vi har prov typ näst-nästa vecka. KUL.
 
 

Godnatt!

Har hunnit göra allt det jag tänkte idag, skickat iväg paket, städat och gjort en massa andra ärenden!
Ligger i sängen och är dödstrött just nu, och förkyld börjar jag också bli. Urs.

Köpte oss ju en kapselmaskin förra veckan som vi hämtat ut igår, och jag är superduper nöjd! (Bättre bild kommer sen när jag tagit med systemkameran!)

Har även bytt tv med min far, han fick vår 32" och vi fick hans 52", klagar inte! Bild på den kommer framöver.

Nu: godnatt!


2013-01-15

Sitter på skolan nu, känns ju något ovärt att jag försov mig imorse och när jag väl kom till skolan typ en halvtimma sent så va lektionen inställd! Suuuuurt. Så har tagit tag i lite saker, pratat med lärare och varit en sväng förbi syon och sådär så nu ska jag ta tag i ett skolarbete som skulle göras klart på lektionen som blev inställd så jag inte hamnar efter. 
 
Annars ska jag skicka iväg 2 paket idag, laga god middag till mig och mannen och städa lägenheten, klagar inte. 
Sista skoldagen imorgon innan helgen också, klagar ännu mindre haha.
 
 

2013-01-12

Idag har vi varit hemma hos min syster som har fyllt år, där vi blev bjudna på tacos och lite fika! Så vi har kommit hem för ett tag sen och jag ska ta tag i disken strax, och så ska vi göra tidig kväll eftersom älsklingen ska upp och jobba kl 7 imorgon.
 
Gårkvällen blev riktigt lyckad. Började med middag hemma hos oss med bästa Emelie Andersson. Sen fixade vi oss och förade här tills vi tog bussen till stan för ett krogen- besök. 
Så det blev lyckat. Tog bussen hem strax efter 2 och somnade nästan direkt.
 
Imorgon ska jag städa och bara ta det lugnt, ska förbi far min ett tag på eftermiddagen också för att hjälpa han med lite saker.
 

2013-01-09

Första skoldagen idag, var bara städning i köket och betygsprat, så slutade hyfsat tidigt. Kl ett hämtade jag upp rebecca och issa i stan för att åka vidare till coop för kassautbildning, så nu är vi klara för det haha! Så nu är jag otroligt trött, blir efterlyst sen sova tror jag.

Sitter just nu och kollar på efterlyst som precis har börjat, älsklingen är och köper tejp till lite saker vi ska skicka iväg imorgon.

2013-01-07

Har nyss ätit tacos med älsklingen innan han for iväg på sitt kvällpass på jobbet.. 
ska snart ta tag i städningen och disken här hemma, måste bara få bort matkoman först.
Annars har vi bara fixat bilen och handlat litegrann idag, och imrn ska jag på introduktion för ett jobb på coop forum, spännande!
 

2013-01-03

Idag har vi bara varit hemma och haft en slapp dag,städat lite, lagat god middag som vi precis har avnjutit. Vi har även fixat med försäkringar och sånt där som måste göras ibland. Nu ska vi dra till bibblan och lämna tillbaka lite böcker, sen beger vi oss till min far för att säga hej! Kvällen blir annars bara lugn med film och mys!

2013-01-01

Gårkvällen var riktigt lyckad, först Bingolotto, sen begav vi oss till stan för att kolla raketer och träffade en massa trevligt folk där innan vi tog bussen hem igen.

Idag vaknade vi rätt sent och älsklingen for till ersboda och va där nästan hela dagen, medan jag va hemma och spelade Sims och lagade middag. Har även vikt tvätt och så. Slapp dag med andra ord.

Nu snöar vi i soffan bara tills det är dags att dejta kudden!