2013-05-31

Sista praktikdagen var det idag, känns skönt. Har inte gjort så mke sen jag kom hem, jag och älsklingen åkte till obbola oxh kom faktiskt precis därifrån. Åkte och fiskade och kollade på utsikten osv, asm!


2013-05-30

Ligger i sängen och ska alldeles strax sova. Imorgon är det fredag och jag ska ladda inför en helg som kommer att bestå av jobb.

Sista dagen på praktiken imorgon, känns skönt att det är över, men tänk att det gått åtta veckor redan!

Fixade även klart de allra sista sakerna inför balen också, så nu är allt klart! Taggad!


2013-05-28

Ska kolla på en lägenhet snart, wihooo! Blir oerhört spännande och jättekul! Håller tummarna på att jag får den så blir man Tegsbo igen! Men, ska inte hoppas på för mke ännu! 
 
Iaf, praktik som vanligt idag, inte mke att säga om det förutom att det är tre dagar kvar av den! Sinnessjukt skönt. Och en vecka till balen. Ännu mer sinnes.
 

2013-05-27

Hade prov i Servering B idag, kändes sisådär. Efter provet åkte jag till praktiken och dit kom min serveringslärare bara för att kolla att jag kan servera, och även meddelade resultatet på provet, vilket var sisådär men jag fick iaf Godkänt! Känns så otroligt skönt, ville bara skrika av lycka! Har betyg i alla ämnen nu, behöver aldrig mer plugga i hela mitt liv nu om jag inte vill. Finns inte ord.
 
Kom hem, ska förbi min pappa snart för att hämta lite grejer, sen blir det väl hem igen och kanske städa lite, skulle behövas.
 
Typ så glad! 
 

2013-05-25

Idag var jag och älsklingen en sväng på biltema där vi skulle köpa en grej, men dom hade inte den hemma. Så åkte vi vidare till lite andra ställen men förgäves. Tvättade bilen, och åkte sedan till min far för att låna en liten dammsugare av honom för att dammsuga bilen - så nu är den ren och fin!
Jag stannade kvar hos pappa och åt mat, sen drack vi kaffe och åt prinsessbakelse i solen! 
Sen körde han hem mig, och nu ska jag plugga ända tills älsklingen kommer hem. 
 

2013-05-24

Praktik idag, as usual! Slutade dock vid två för skulle på en grej. Sen for jag och kärleken till simhallen och gjorde min badgrej, så snart e de betyget också fixat, skönt!
Efter simningen for vi till great eastern och åt Kina buffé, mums!
Sen hem och vila för oj vad trött man va!
Sen städat och diskat en del, suttit i soffan framför tvn med lite godsaker och ett glas rött! Inte helt fel fredag kväll!

Imrn blir det plugg och ut i solen (hoppas på fint väder)!
Nu: godnatt!

Kinamat, kanske inte ser så gott ut på bilden men oj, så gott de va!


2013-05-24

Ligger i sängen och måste kliva upp nu men har egentligen ingen lust! Hade gärna stannat här hela dagen, men det går ju inte. Ska äta frukost för är hungrig.
13 dagar till balen, o idag ska jag köpa hårfärg, lösnaglar och nå örhängen om jag hittar, så äre bara foundation o skor kvar att fixa, skönt! :)

En vecka kvar av praktiken, känns sjukt skönt!
Min älskling är i skolan och gör prov nu, hoppas de går bra!<3

Nu: frukost!


2013-05-21

Praktik idag fast de behöver jag väl inte ens nämna. Denna vecka och nästa kvar sen är den slut! Har gått supersnabbt men känns så skönt att det snart är över! Efter praktiken var vi förbi hos älsklingens bror och åt lite mat, grillat - supergott! 
 
Är gaalet taggad på balen också, vi har köpt både min och älsklingens biljett häromdagen, så de e lite småfix kvar som ska ordnas med, men det blir snart klart! Fy vad roligt det kommer bli!
 
 

2013-05-19

Denna dag har spenderats på nydala, och OJ vad det blåste! Min knäppis o hans bror badade! Hör o häpna, men faktiskt så gjorde dom det, och kallt var deeet kan jag tänka!  Rätt tråkigt med all blåst men annars vare skönt! Sen var det middag hos pappa med han och älskling, gott! 
Sitter och kollar utlandsresor och drömmer mig bort, som vanligt.. 
 
Nu ska jag ta en glass och plugga fram tills spårlöst börjar, sen blir det väl godnatt!
 
Bildbevis på badet han gjorde! mobilbild, eftersom minneskortet till min kamera är försvunnet så kan jag inte ta bilder med den! :( 

2013-05-18

Sjukt vilket fint väder vi haft idag! Har varit hos pappa och ätit på nydala sen for jag och älsklingen till hällan och bara solade och tog det lugnt! Nu eurovision!

2013-05-16

Håller på grädda våfflor nu, ska bli supergott! (med sylt och grädde såklart, muuuums!)
Sen blir det dammtorka och sådär lite här hemma, sen blir det lite plugg och film med kärleken, myyys! 

2013-05-14

Idag kom äntligen min balklänning! Som jag längtat! Den är superfin! Åh så jag längtar.

Var på praktiken idag, sen stan med finaste lillasyster!


2013-05-14

Ny design på bloggen som ni ser! Kände för lite uppfräschning och jag är supernöjd! 
 
Praktik som vanligt idag, gick bra. Efter det åkte jag och älsklingen och handlade en hel del, gjorde även lite andra ärenden när vi ändå höll på. Sitter nu och ser på Eurovision song contest, spännande. 
Förövrigt firar jag och finaste pojkvännen ett helt år idag! Såå jag älskar dig!♥
 
Imrn ska jag på stan med min älskade lillasyster och äta, kolla runt och sådär. Blir jättemys! 
 
sommmmmar! Tog denna bild en dag när jag promenerade från praktiken till stan! 

2013-05-12

Jag och älsklingen har varit hos min familj i teg! God mat, trevligt sällskap och en hel del lek och skoj med småsyskonen! Kunde inte bli en bättre söndag! ♥
 
Mina finaste pojkar!
 
Finaste Karla och jag! ♥
 
Favvopojkarna mina! 
 
Jag och Sigge hoppar studsmatta
 
Jag och Karla på studsmattan
 
Finastefinaste syskonen! 
 

2013-05-10

Är så mätt så jag håller på avlida, har varit hos pappa på middag, kött, potatissallad o aioli, mums! O till efterrätt kaffe, bullar, o nå chokladkakor.
Även igår var jag på middag hos min familj på teg, mysigt!

Ikväll blir det lugnt bara för min o älsklingens del, skönt de.
Imrn ska vi hjälpa min far att byta däck på hans bil, sen får vi se vad resten av dagen bjuder på!


2013-05-06

Min uppdatering har blivit sämst, I know, men har typ ingenting att skriva om dessa dagar då alla ser typ likadana ut. 
 
Iaf, for förbi skolan och hämtade en ny serveringsskjorta innan jag for till praktiken. Dagen där rullade på iaf, slutade 4 och då kom hjärtat och hämtade mig och då for vi till blodcentralen för att lämna blod. Lämnade 450 ml, känns lite läskigt när man tänker på att det faktiskt är ungefär en halvliter .. låter mke men det är inte så mke egentligen. 
Efter blodgivningen for vi till subway och åt, gott! Sen hem och städa och nu blir det plugg!
 

2013-05-04

Igår fyllde min kärlek 21 år så det blev middag med min far och tårta sen när vi kom hem! Gott!
Idag har jag, pappa o syster haft loppis i Vännäs, gick väl rätt bra, fast typ hälften av alla grejer kom med hem igen sen, men så äre alltid när man har mycket grejor. Hursomhelst, de va rätt roligt. 
Kom hem runt 3, då for jag odh älsklingen till donken o köpte med oss mat hem, gött!
Sitter nu här med chips, dip, ostkrokar och läsk och bara tar det lugnt. Älsklingen ska jobba imrn, så lär bli tidig kväll för min del oxo, rätt slut efter loppisen faktiskt!