2013-03-30

Dagen började med att jag och älsklingen klev upp och åt frukost, sen åkte vi till biltema och köpte lite grejer, sen åkte vi även förbi på jysk och köpte nya kuddar bland annat, så snart blir det att renbädda sängen med de nya kuddarna! 
Sen har jag hjälpt min pappa att städa lägenheten och kom precis hem faktiskt, min stackars man är och skjutsar sin familj från holmsund trots att han är trött! ♥ 
Själv sitter jag här med godis, chips och dip och kollar på fångarna på fortet och ska snart bädda och packa in lite  saker i kylen och så som vi fick av pappa. 
 
 

2013-03-29

Denna dag har varit väldigt lång känns det som! Har hjälpt pappa att flytta grejer hela dagen, sen tog jag och älsklingen en middag på döner och nu sitter jag här och väntar på att han ska komma hem,. 
Ska ta fram lite chips och dip tänkte jag och sen kolla efter nån bra film.
Blir hyfsat tidig kväll ikväll eftersom jag ska upp och hjälpa far min att städa lägenheten! 
 

2013-03-28

Ligger i sängen och är helt slut. Har haft en hel jobbdag, de har varit mke folk och sådär så var jag något trött när jag kom hem, och det bästa av allt var att mannen min och hans syster hade städat hela lägenheten så jag slapp göra det! Riktigt glad blev jag! Fick finaste påskkorten och täckningen idag också, alltid lika kul!
Imrn ska vi hjälpa min far med lite grejer, annars blir det lugnt. Nu: sova!


2013-03-28

Sitter hemma och avjuter en god frukost, för att förbereda mig för ytterligare en jobbdag! Börjar 11 och slutar 19 så de e rätt länge men de går bra.

Förövrigt blir det lugnt ikväll, säkert nån film och så eftersom både jag och älsklingen är lediga imorgon, de e ju de bästa! 

 
 

2013-03-27

Sitter i fikarummet på jobbet just nu och har lunch, ska snart ta en kaffe så jag orkar de sista 4 timmarna som är kvar.
Min dag har varit bra, började med ett gastronomiprov som jag fick vg på, sen fick jag även veta att det gått bra på engelskan, äntligen har jag betyg i engelska! Har kämpat från 0 där till 100 på bara några veckor! Känns sjukt skönt! Sen hade jag söka jobb prov som jag oxo vet att jag kommer klara, så kan inte klaga på min dag direkt!
Direkt efter provet så käkade jag lunch med Emelie, älskling och Tobias från klassen och sen tog jag bussen t jobbet och nu är jag här till 20.00 ikv, nice!


2013-03-26

Min dag började med engelska nationella, listening delen, gick väl sisådär. Efter det var det läsförståelsedelen som iaf gick bättre hoppas jag, men får veta allt imrn och håller alla tummar att jag klarat det! 
Sen var det iaf samhällskunskap och då såg vi bara på film, sen for jag och Sanna till subway och köpte varsin macka som jag precis avnjutit. Sen körde jag hem henne och när jag skulle hem därifrån så körde jag fel och hamnade i baggböle.. haha jobbigt.
Så nu ärjag hemma och ska städa lite innan jag beger mig mot skolan för att hämta kärleken och sen blir det plugg! 
 
 

2013-03-25

Har slutat för dagen, så sitter i bibblan och ska öva lite hörförståelse men även läsförståelse inför nationella proven imorgon! Gjorde speaking - delen idag och det gick bra, fick veta precis att även den är godkänd! Känns obeskrivligt skönt! 
Sen åkte jag och älsklingen och tränade lite iaf, sen blev det lunch på skolan och jag hade lite engelskalektion, och nu sitter jag här och väntar på att han ska komma med bilen så jag kan åka hem och ta tag i allt som måste göras där, det är disk och städ och allt möjligt. Och sen ikväll blir det bara plugg. 
 
såhär glad känner jag mig just nu! 


2013-03-25

Sitter utanför klassrummet där jag har engelska nationella kl 10.. så sitter och pluggar lite ord och grammatik och sådär inför det. Går nog bra.. 
Efter provet ska jag dra till USM och träna, längesen var det! Sen åker jag tillbaka till skolan för att luncha med bästa Emelie, sen har jag engelska lektion antingen kl 13 eller 15, så får se vilken jag väljer! 
 
Lägger ut lite bilder från julen som jag inte lagt ut än, men det är bara för jag inte har några andra just nu.. 
förresten så kommer bilder från min födelsedag sen också, måste bara redigera dom lite och sådär innan.. 
 
 

 
 

2013-03-24

Sitter hemma just nu och håller på pugga Servering B.. det är så mycket men hoppas jag lär mig allt tills imrn.. 
Har även engelska nationella imrn, muntligt.. urs, hatar det men det går nog bra!
Dagen kommer bestå av plugg för min del, och ikväll blir det att se spårlöst med kärleken!
 
 

2013-02-23

Sitter hemma och ska plugga lite har jag tänkt, skriver ju Serveringsprov på måndag.
Har varit hos min mamma idag med älsklingen, pappa och hans kompis för att hämta pappas husvagn, oj, vad det var jobbigt att få ut den, tog ca 1 ½ timme, men tillslut gick de!
Blev även pizza - stopp i Vännäs, gott!
 
Har tvättmaskinen igång så väntar på att den ska bli klar, sen ska vi åka och handla och sådär lite. 
Kvällen blir lugn, kommer bestå av plugg, mys och fångarna på fortet! 
 
 

2013-03-22

Sitter hemma och gör inte så mycket. Älsklingen är på skolan så I'm alone haha. 
Nä men ska bara ta det lugnt idag, ska snart kliva upp och städa litegrann, för får besök runt tio tiden, så då måste det ändå se hysat ut här.
 
Ikväll blir det nog utgång med de två bästa! vet inte riktigt vart de blir men de återstår att se.
 
Har köpt två par byxor, tre tröjor och ett par skor, som jag ska fota så ni får se! Roligt! 
 
 

2013-03-21

Igår bestod kvällen av plugg hela tiden, mest servering B då jag gör prov på måndag, men gjorde även klart den skriftliga idrottsuppgften, så den ska jag lämna in idag. Har engelska kl 11, sen ska jag äta lunch med bästa Emelie, sen blir det gymma! Trevligt! 
 
Ska försöka boka tvättid idag oxo, behöver verkligen tvätta! 
Annars blir det ännu mer plugg ikväll bara, inte mke kvar nu! Skönt! 
 
 
Jag och Malin var på praktikplatsen igår, vi ska jobba kväll, 15-22, så de blir bra! 
 

2013-03-20

Sitter hem Malin och tar det lugnt nu bara! Vi ska gå käka på en timme eller sådär, sen har vi film på samhällskunskapen. Kl 14 ska vi till praktikplatsen och prata med vår handledare lite, angående tider osvosv. och så blir det tvätt för min del ikväll. Trevligt, njaaaaaa. 
 
Har samhällskunskap sen, efter det har jag prov i projekt och företagande. Skönt att göra bort det. jatack.
 
Blev bullbak och plugg igår, mys. 
 

2013-03-19

Håller på göra en ny header, men vet inte riktigt hur jag vill ha den och har inget bra program till det än så länge, så jag avvaktar lite.

Håller på plugga för fullt förövrigt, både projekt&företagande prov, och gastronomiprov imrn.. kul!
Engelska nationella jag gjorde igår gick förresten bra fick jag veta idag, känns asskönt!

Ska baka nåt snart, sen blir det gofika och plugg!

2013-03-18

Sitter hemma, har pluggat hela kvällen efter middagen typ. Drygt, men det måste ju göras. Nu ska jag iaf städa ihop lite här hemma, sen vänta på älsklingen som är och hämtar sin bror och sen blir det att dejta kudden.

Idag har jag haft projektarbete redovisning - gick bra trots att vi var totalt oförberedda.
Har även haft writing delen i engelska nationella, som kändes väldigt bra, men det återstår att se!

2013-03-17

Har jobbat idag, klev upp kl 6 för att va på jobbet 7, lite trött va jag men de gick. Så jobbade jag till kl 15, då älsklingen hämtade upp mig och vi åkte hem. Vi åkte och handlade lite sen lagade jag spaghetti och köttfärssås till middag. Sen har det bara varit soffhäng för min del.


2013-03-16

Ligger i sängen och vilar lite, är dödstrött efter jobbet idag. Ska vila klart, sen laga lite middag och sen ska jag och kärleken se film och mysa med chips, godis och dip. Upp tidigt och jobba imorgon också, sen är det slut på helg!


2013-03-15

Har precis kollat på gladiatorerna och ska alldeles strax ta en dusch, sen blir det att lägga mig och sova tror jag, är otroligt trött och så ska jag upp 05.30 imorgon, inte så taggat. 
Har inte gjort så mycket idag,  var på skolan i gymmet som jag skrev i förra imlägget. Efter det for jag hem, hade möte och sen har jag städat och diskat lite här hemma och sådär. Sen tog jag och kärleken en lunch på max, gott! 
Har ganska precis ätit middag och pratat klart med bästa Emelie i telefon! 
 
 

2013-03-15

Är på gymmet i skolan just nu, går faktiskt på löp bandet under tiden jag bloggar, går ju bra. Tog bilen hit i morse, den va ju inte varm när de e -16 grader ute.. Skönt. Har iaf engelska sen, sen helg. Eller ja, blir ju inte så mke helg för mig eftersom jag jobbar, men ändå.
Jag ska bjuda kärleken på fika sen idag, och så ska vi göra simningen tänkte jag!
Blir bra!

Hade tappat mitt visa kort och letade som en tok, vars tror ni de fanns?
(Under förar sätet i bilen, inte underligt att jag inte märkte det förrän jag var framme, för då hade jag dragit fram stolen)


2013-03-14

Första jobbdagen avklarad! Är trött i ben och huvud, men ändå är kvällen inte slut, för ikväll blir det  bio med bästa Emelie ju! Så just nu äter jag lite middag och sen ska jag bege mig till stan för att möta henne! Dock blir det hem och sova direkt efter bion, för imrn ska jag till skolan och gymmet ju, sen har jag även engelska. Sen jobbar jag 7-15 lördag och söndag, så blir ingen sovmorgon denna helg iaf. 
 

2013-03-14

Sitter inne på Coop forum just nu och väntar på bli upphämtad av min chef. Dock är det 25 minuter kvar men iaf bra att va i tid. Tog bussen hit, tror ni inte jag upptäckte att mitt visa kort som jag skulle betala bussen med är i bilen som är på skolan? Tacka vet jag då ultras app som man kan betala med.
Jag är nervös men ändå taggad. Slutar 18, så ska jag på bio med Emelie ikväll oxo, kul!


2013-03-13

Hade gastronomi i morse med choklad,kaffe och vinprovning, trevligt. 
Sen har jag gjort det första provet i projekt och företagande, kändes rätt bra! 
Så nu är det tydligen bara ett kvar, jag hade trott att de va två kvar.. Iaf, de gör jag bort nästa vecka, så då är den kursen oxo avklarad. Kan ju nästan inte bli bättre.
Sitter iaf i bibblan nu och väntar på att en dator där man kan skriva ut lite dokument finns, under tiden som jag väntar på älsklingen som har lektion. Hoppas han slutar snart.
Då måste jag förbi min gamla bank, allt ska ju va bra krångligt.. Haha, aja. 
Nu ska jag söka lägenhet, hejs!

2013-03-12

Ligger i sängen och är otroligt trött, förkyld har jag också blivit, drygt!
Iaf, har pluggat till och från sen jag kom hem, även lagat kyckling klubbor med ris, mums!

Jag och Emelie for till bion för att hämta biljetterna, men vi hade inte tänkt på kolla öppettiderna, så när vi kom dit så var det såklart stängt! Jobbigt. Så vi for till skolan och betalade dem därifrån istället så nu är det gjort iaf!


2013-03-12

Sitter i skolan och väntar på att Emelie ska komma hit, vi ska äta lunch här och sen ska vi bege oss ner på stan för att hämta ut biljetter som vi bokade igår, för på Torsdag ska vi på bio! Vi ska se filmen EGO.. Har hört mke bra saker om den så vi får hoppas att den är bra!
Efter stan ska jag tillbaka till skolan för att ha lite engelska, eller läraren ville prata nmed oss så vi får väl se vad hon har på hjärtat. 
 
Imrn har jag bara gastronomi, sen första provet i prövningen i projekt och företagande som jag ska göra! 
sen har jag helg. 
Skönt.
 

2013-03-11

Idag var det skola, men hade sovmorgon och började 11.10, vilket var riktigt skönt. Då var det gastronomi som stod på schemat och där gjorde vi inte mke! Sen lunch med Emelie och Carro. Sen projektarbete där vi inte kunde göra något eftersom ingen av oss hade datorn, min som för övrigt är på lagning tills imrn. Drygt.

Nu ska vi åka och handla lite, sen blir det städa hemma och sen laga middag, sen blir det en del plugg för både mig och mannen. Mys.


2013-03-09

Igår runt 11 tiden åkte jag och kärleken till systemet, gick runt som yra höns och letade det vi skulle ha. Haha, hittade tillslut iaf. Sen fixade vi oss och tog bussen till Holmsund, till Emelie och hennes kille. Väl där dracks de lite, åt god mat och spelade kortspel innan vi begav oss till stan för att gå på TC. Men där var det inte alls bra, så vi gick ut nästan lika snabbt som vi kom, så vi gick till Allstar istället, där det var betydligt bättre! Hade en riktigt bra födelsedag med andra ord! tyvärr så tog jag inga bilder, men vi ska fira mig imorgon med familjen så då ska jag ta med mig kameran, så under tiden så bjuder jag på några bilder från när vi firade Emelie förra veckan i Robertsfors. (snodde dom från hennes blogg)
 

Idag så var vi båda väldigt sega men trots det så hämtade pappa upp oss runt halv 12- tiden för att hjälpa han att flytta några kartonger och saker hem till syster. Sen åkte vi hem till pappa och åt lite tårta, och sen skjutsade han hem oss igen. Har nyss ätit lite middag och sitter här med matkoma. 
Ikväll blir det melodifestivalen och mys med kärleken!
 
Jag och Emelie


Fikabordet
 

Födelsedagsbarnet som börjar med tårtan
 
Mina småkusiner Wilma och Anton
 

2013-03-08

Sitter hemma och ska alldeles strax börja sminka mig och sådär, för ikväll bär det av till holmsund till världens bästa Emelie och hennes kille där det blir middag och förfest. Sen beger vi oss ut, troligtvis blir det TC. 
Kommer bli en trevlig kväll! 
 
Annars har vi inte gjort så mke idag, jag var på systemet och handlade lite, så har vi fixat de sista med tvätten bara. Älsklingen kommer snart hem så vi ska snart bege oss! 

2013-03-06

Är hemma hos pappa nu, för ska till vårdcentralen kl 2 så orkade inte åka hem efter att ha kört älsklingen till jobbet. Här händer det inte mke, pappa är inte hemma så de e dött.


Annars har jag och Emelie bestämt att det blir tc på fredag, först middag och förfest i Holmsund sen far vi ut! Kommer bli en trevlig födelsedag, det känner jag på mig!

En finfin bild som min kusin målat!


2013-03-05

Idag vaknade vi hyfsat tidigt men låg kvar i sängen några timmar. Åt frukost, tog det lugnt hela förmiddagen. Städade litegrann oxo, sen var det dags för middag, sen begav vi oss till min far för att inhandla lite till helgen så det är klart.

Nu ligger jag i sängen och ska snart däcka!


2013-03-04

Ligger i sängen och ska alldeles strax äta lite frukost. Sen blir det städa lite här hemma och sen blir det muffinsbak!
Älsklingen är på jobbet, började jobba 7.30 imorse. Men han slutar snart!

4 dagar tills jag blir 20, galet!!


2013-03-03

Sitter hemma och väntar på att kärleken ska komma hem, då ska jag dejta kudden för är otroligt trött.
Har varit i Robertsfors ikväll med min far för att fira min bästa kusin Emelie som fyllde 20 år idag (2 Mars). Där bjöds det på gooood mat, gott fika och champagne! Mke skratt och prat blev det, otroligt trevligt!
 
Nu ska jag göra mig redo för sängen iaf, bilder från kvällen kommer när Emelie skickat dem! 

2013-03-01

Hemma och förar litegrann, blir att möta upp lite människor för utgång sen, blir trevligt!
Annars var jag på skolan lite idag och gymmade, fixade lite papper och sådär. Begav oss hem och åt mat innan jag åkte på möte och kärleken mötte upp en kompis under tiden.

Vi köpte nya lampor till bilen häromdagen, blåa! Hur fina är dom inte??