Söndag.

tjenixen.
Snart ska vi bege oss till min mor för att hämta en sak. Sen ska jag skriva ett CV och gå söka mig ett extrajobb och hoppas på det bästa. Jag och finaste har skaffat oss en ny bil, bild på den kommer sen!

Bullbak!

Det blev bullbak ikväll iaf för mig, så tänkte bju på en bild på resultatet bara! :D

Slutat röka!

tjenare!
En del saker som hänt sen igår, bland annat så tog jag min sista cigg i natt! Så nu kämpar jag mig igenom röksuget med nikotintuggummin och sugtabletter typ haha.
Iaf, hade en riktigt trevlig kväll igår på LOKALEN på ålidhem! Nicenice!
Funderar på baka bullar nu, men det är svårt utan rätt grejer men vi får se.
Känns iaf jävligt gott, nybakta bullar och mjölk.
Aja, min finaste har köpt en ny dator så han sitter här och e lite osocial.. hah, skriver sen, puss!

Utgång!

Tjena. Först tänkte jag bara säga att jag ser att statistiken här på bloggen har sjunk rejält, men jag har väl bara mig själv att skylla på det, haha. Förlåt för min kassa uppdatering, den ska bli bättre!
Sitter iaf här och dricker lite vin, ska alldeles strax dra ut!
Hoppas på en trevlig kväll, skriver imrn! hejs!

Back in reality!

Hej!
Kom hem från skolan för inte alls längesen, hade bara en lektion så nu är jag hemma och håller på leta ett viktigt papper, men det verkar ju inte riktigt finnas.. Sålde moppen igår, riktigt skönt, så ska åka förbi en brevlåda och slänga in ägarbytet så det blir klart!
Ska snart dra till skolan och hämta upp älsklingen, sen ska vi fixa lite saker, vad får ni se sen;) nu ska jag fortsätta leta, hare bra!!:)

Hittade en bild i mobilen på min klass, a jag Bju:)


Jag älskar dig!

Det finns inte ord, det går inte att beskriva med alla ord i världen för att du ska förstå, för att få fram allt det jag känner för dig. Det är enormt. 
Du är den finaste jag har, den enda jag behöver och den enda jag kämpar för.
Du har lärt mig vad det innebär att älska, vad det innebär att lita på, vad livet innebär. 
Jag är så glad att jag har dig älskling, och jag vet ärligt inte vad jag skulle göra utan dig. Du har alltid funnits där för mig, genom vått och torrt och jag älskar att ha dig här bredvid. Du är den bästa som finns. Jag vet att jag är dum ibland, men jag är så glad att du står ut med mig och jag försöker ändra mig. För dig.
Jag har aldrig känt såhär förut, aldrig såhär starkt, på riktigt. 
Du och jag mot världen älskling, det är så det ska vara, alltid!
Vi har snart hållt ihop i ett halvår, och jag ångrar inte en sekund. Jag kommer aldrig släppa dig, kommer stå kvar här tills dagen jag dör. 
Jag älskar dig, förevigt och föralltid! <3



Utomlands!

Hej igen!
Sitter hemma och väntar på älsklingen, kollar på utlandsresor under tiden. Är sjukt sugen på dra nånstans, vet dock inte vart! 
Saknar egypten oxo, de var grymt!
aja, ska nog fortsätta drömma tror jag hehe, 
 

Helg!

Hallå! Har helg, vilket känns grymt skönt! Vad som händer ikväll återstår att se, men blir en tidig kväll eftersom jag ska till Ikea kl 7 på morgonen imrn! Roligt! Hoppas på hitta nåt fint/roligt där:)
Älsklingen är på skolan nu och jag saknar honom mycket! Nu ska jag plocka ihop lite här tills han kommer hem! Hejs!

I love you honey, 4 Ever!!!<3


Ny kategori!

Hejsan!
Som ni ser så har jag skapat en ny kategori som heter "mat". I den tänkte jag lägga upp bilder på mat jag lagar i skolan/hemma och lite recept och sådär nån gång ibland. Tänkte mest som en rolig grej så får vi se hur länge jag håller i det.
 

Iaf, hade sovmorgon imorse och började kl 10, riktigt skönt! Tog bussen till skolan och det första vi hade var städning i HELA köket, ganska drygt men det gick ju bra! Efter detta hade vi lunch i 1 timme, det var nån korv som jag inte ens smakade på för de såg inte alls gott ut..och så var det potatismos till,vilket var gott iaf! 
Sen var det prov iaf, gick inte så bra kändes det som, men vi får se! Sen var det bara fika och så var kursen slut! Så åkte bara hem med älsklingen och ska alldeles strax göra pannkakor till middag. suuugen!

Tänkte iaf bjuda på två bilder från köket igår, det jag lagade var laxterrin (bild 1) och kantarellsoppa (bild 2) (detta var förrätten) och jag och Malin hjälptes åt att lägg upp det! 
 
Nedan kommer bilder på vårt vackra konstverk! 
 


 

Softar osv

Tjena. Sitter i bilen och väntar på Hamse, han kommer strax. Vi har vart hos pappa, lånade hans garage för att fixa lite grejer på bilen så nu e hon fin! Sen käka vi hos pappa oxo och nu ska vi hem och sova, haha.


Körkort

Tjo! Kom hem från skolan för inte så längesen och ska ner t källaren och fixamoppen nu! har ju glömt meddela att äntligen är KÖRKORTET mitt!! Fick de igår, otroligt jävla skönt!:)
Iaf, efter skolan var jag och älsklingen på wayne's och fikade och sen drog vi hem. Nu ska vi t källaren, skriver sen, hej!


Uppkörning - check!

Hade uppkörning idag - GODKÄND!
Ojoj vad jag är glad! Snart är körkortet äntligen mitt! Fyfan vad skönt!

Dad

Hej! Är hemma hos pappa just nu och vi ska alldeles strax ut och övningsköra lite, kul!:) älsklingen körde mig hit och innan så körde vi runt litegrann och testade bilen osv, trevligt!:) ikväll har vi inga planer för än, återstår att se vad som händer för kul:) nu ska jag va social med min syster, skriver sen!:)