Pluggdag!

Sitter och pluggar teori, som jag har gjort hela dagen, älsklingen min har oxo varit duktig och pluggat matte idag! Roligt, eller? 
Nu är han iallafall hemma hos sin familj ett tag och jag pluggar fortfarande. Men funderar på lägga ner det för dagen nu och ta tag i det imrn igen efter skolan!
Nu ska jag göra nåt annat, kolla Andra avenyn kanske! :D Hej! 

Väntar på bussen

Tja! Sitter och väntar på bussen till stan nu, för att sen åka vidare till skolan. Har bara 2 lektioner..värt! Iaf, hade en inte så jobbig dag igår, för det var endast en lektion, dock åkte jag till trafikskolan och pluggade i några timmar, snart gör jag provet!! Nervös..
Och igårkväll blev det gomiddag med älsklingen oxo, inte helt fel! Uppdaterar senare för nu kom bussen, hej!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hallååå!
Är hemma och håller på koka lite te just nu, väntar på att min älskade ska sluta jobbet så han äntligen kommer hem!
Idag hade jag lilla uppkörningen för övrigt, vilket gick bra! 
Efter det så var det ju skolstart, en "lektion" men bara genomgång om en kurs, sen var det lunch, sen drog jag och Rebecca in till stan och kollade runt litegrann när min älskling sen hämtade upp mig och vi åkte hem och bara tog det lugnt.
Har äntligen lagt ut moppen till försäljning på blocket oxo så snart är den väck hah! 
Nu ska jag dricka te och kolla andra avenyn så tiden går!
 
Förresten, som ni ser så har jag tagit bort alla gamla inlägg, för det blir en nystart här på bloggen från och med nu!

Ny header!

Som ni ser så har jag ÄNTLIGEN fått en ny header, tack Felicia för detta! Dock är det bara en tillfällig tills jag har tagit nya bilder. Funderar på göra om hela bloggen då, men får se om och hur osv! Tänkte mest meddela att jag lever. Skriver sen, hejs!

one year.

Ett år idag. Ett år sen du försvann, sen du lämnade oss. Det har varit ett tungt år, vi har alla fått kämpa för att kunna stå rakt, för att inte ramla ner. Du är fortfarande lika saknad, och det gör fortfarande ont. Du fattas oss. Ett år, det första året utan dig här, och tyvärr så kommer det bli många fler.
Saknaden är oändlig och tankarna går extra mycket till dig idag!