2013-02-28

Idag hade både jag och älsklingen sovmorgon, vilket alltid är lika mysigt! Sen begav vi oss till skolan, jag till gymmet och han på lektion. Jag gymmade en timme, vilket var väldigt skönt.
När jag var klar så slutade älsklingen nästan samtidigt, vi åkte hem och jag for förbi kvantum för att hämta ut ett paket med kläder jag beställt! 2 av 3 plagg kommer jag behålla, ett par svarta jeggings, och en rosa träningströja! 
Bild på det kommer sen!
 
Imrn blir det gymmet igen för min del, sen får vi se vad som händer!
 
 

2013-02-26

Är hemma och borde egentligen plugga nu men jag ska göra det lite senare, har ingen lust just nu. 
Klev upp samtidigt som älsklingen klev upp så vi åt fruksot tillsammans, vilket alltid är lika mysigt!
Nu är mannen på skolan alltså, och jag sitter här hemma och ska strax fixa iordning lite här hemma.
Senare idag blir det lunch på stan med bästa Emelie, blir trevligt!
Ska även klippa mig idag oxo, ska bli riktigt skönt att fräsha upp håret lite! 

2013-02-25

Idag var det skola, vilket inte var alltför roligt kan jag meddela. Hade först söka jobb kursen som är jättedryg, sen var det gastronomi där vi fick veta provet och jag var godkänd, känns enormt skönt!  
 
har bara en lektion imorgon, sen blir det lunch på stan med bästa Emelie! Ska bli trevligt! Funderar även på klippa mig imorn, skönt. 
 
Bloggar från kärlekens mobil och hittade lite bilder på alla kapslar till maskinen vi har just nu, väldigt många! 
 

2013-02-23

Idag var vi ute på lite ärenden, sen kom vi hem och jag lagade lite pannkakor. Nu har vi tvätt i maskinen som vi ska hämta på en timme typ. 
Ikväll blir det melodifestivalen och mys med kärleken! 
 
Två bilder från två olika vinprovningar med olika tillbehör på skolan, spännande! 
 
gårdagens middag, bestod av tacos, vilket var enormt gott! 
 
 


2013-02-22

Sitter i bibblan med hjärtat och försöker plugga lite, men kan inte fokusera så hamnade här istället.. haha.
Var förbi på skolan ett tag idag för att göra det där dryckesprovet som jag pluggat till, och de lönade sig för fick alla rätt! Rätt stolt ändå haha.
Efter provet var jag förbi idrotten för att prata med idrottslärarn om mitt idrottsbetyg, och vi kom fram till att jag ska göra en simuppgift först, sen ska jag va i skolans gym två gånger i veckan fram till praktiken, plus en skriftlig uppgift, och när jag har gjort det så kommer jag ha behörighet för universitetet när allt annat oxo är klart. Sköööönt! 
 
I helgen har jag ingen aning vad som händer förutom att jag ska baka bullar och att vi ska äta tacos till middag. mums! 
 

2013-02-21

Sitter och pluggar till dryckesprovet jag ska göra imorgon.. Det är två frågor som verkligen inte vill fastna, så måste nöta in dom ännu mer.
 
Annars har jag ju varit ledig idag, under tiden älsklingen var på skolan så var jag bara hemma och tog det lugnt. Sen åkte vi och gjorde lite ärenden, för att sen handla,  så nu är kyl, frys och alla andra skåp fulla! Skönt.
 
Imorgon blir det prov, sen blir det hem och ta det lugnt för att sen åka och förnya mitt gymkort så jag kan fortsätta träna. Trevligt! 
 
Nu ska jag återgå till pluggandet, wish me good luck! 

2013-02-19

Sitter hemma och pluggar till dryckesprovet som jag gör på fredag, lika bra att börja i tid. 
Annars hade jag sam idag, inte så mycket att göra, vi kollade bara igenom vad man har för rester och liknande. Sen var det Svenska och det var samma sak där, betygsprat bara.
 
Har helg nu iaf, så då har jag tid att plugga och göra allt annat som jag måste göra, så de blir bra!
Ska återgå till pluggandet lite innan jag sätter igång att öaga lite middag.
 

2013-02-18

Idag var det en rätt dryg skoldag, började med "söka jobb" kursen, där knappt lärarn vet vad vi ska göra.. så alla typ sitter vid datorn bara haha.
Iaf, sen var det gastronomiprov, vilket gick sådär, det var svårt men hoppas jag klarar det. Sen åt jag lunch med bästa Emelie och sen var det projektarbete, där vi inte fick så mycket gjort kan man säga..
Nu är jag hemma och har pluggat lite drycker, gör ju sista provet på fredag, skönt! 
 
Imorgon är det söka jobb, sam och svenska, svenska som jag inte haft på lääääänge, haha. 
 
Blir att göra lite te nu tänkte jag, i väntan på att kärleken ska komma hem! 
 
 

2013-02-17

Sitter hemma och kollar på "vem vet mest", som är ganska kul. Under tiden pluggar jag lite gastronomi oxo, eftersom jag har prov imrn. 
Ska ta lite paus och baka chokladbollar sen tänkte jag, de va längesen så de blir bra. 
Igår vat en lugn hemmakväll för mig och kärleken, vi kollade melodifestivalen och åt glass med hemmagjord cholkladsås, mums. Sen körde vi hem en kompis till Obbola. Resten var lugn.
 
Nu ska jag återgå till pluggandet. 

2013-02-15

Sitter hemma och spelar lite spel på datorn, ska alldeles strax laga lite spaghetti och köttfärssås tänkte jag.. Mannen är på jobbet, så jag är forever alone haha! Skämt åsido, men ska försöka få hit nån liten pingla som vill göra mig sällskap ikväll!

2013-02-15

Det är redan mitten av februari.. shit vad snabbt det går.
Snart har jag spenderat ett helt år med den finaste killen på jorden, helt sjukt!
Sitter iaf i bibblan nu på skolan och väntar på att han ska sluta, så vi ska gå äta lunch. Vet att jag är ledig idag, men skulle hit och göra ett prov kl 10, vilket gick bra, fick G+! :D så är nöjd! Nästa fredag är det samma sak, så klarar jag det då med så är ännu ett IG avbockat, skönt!


Valentines Day!

Vaknade för ett tag sen när älskligen kom hem från skolan, han hade rast så kom hem och väckte mig, mys! Vi fikade lite, och nu sitter jag här och han har återvänt till skolan. 
Ska fixa lite här hemma, plugga lite och sen ska jag åka och träna. Efter träningen blir det handling, och mys ikväll med mitt hjärta, på alla <3 dag! 
Trevligt.
Glad alla hjärtans dag på er! 

2013-02-12

Har precis pluggat lite samhällskunskap till provet imorgon, blir att läsa lite på lunchen bara så fixar det sig nog.

Min pappa, min syster och hennes kille var här på lite fika idag, riktigt trevligt var det! Och mina hembakade semlor - blev kanske inte de vackraste, men goda blev dom, så jag tycker de va duktigt gjort för att va första gången.
Dom for vid halv åtta nånting, och sen dess har jag pluggat, så nu ska jag ta tag i disken som blev, och sen ska jag göra mig redo för sängen, och förbereda mig för sista skoldagen denna vecka!

2013-02-12

Har samhällslektion nu, är hungrig och känner mig lite taggad på åka hem och baka semmelbullar, mums!. Mindre taggad på komma tillbaka till skolan för att ha engelska kl 2. Jaja, det får väl gå det med.

2013-02-11

Sitter och pluggar lite samhällskunskap just nu, har prov på onsdag och vore ju toppen ifall jag fixade det. Annars hade jag sovmorgon idag, eftersom jag var så duktig!
Annars ska jag snart ta tag i disken som blev från middagen, och dra dammsugaren här hemma tänkte jag.

Hade söka jobb kursen idag, fick MVG på provet vi gjorde, stolt! Sen hade vi gastronomi, vilket var drygt. Sen lunchade jag med Emelie, hon som gjort och klarat teoriprovet idag, GRATTIS IGEN! Sen var det projektarbete och vi gjorde det vi skulle iaf. Jag lånade en bok på bibblan så jag kan plugga mer, börjar bli rätt less på detta nu, men inte ens 6 månader kvar, skönt!

Ska slänga ihop en deg till semlor ikväll tror jag också, för imrn kommer pappa, syster och hennes kille hit på lite semmelfika!

Nu ska jag göra nån nytta iaf, skriver sen.

2013-02-10

Är hemma och kollar runt efter balklänning, men det är väldigt svårt att hitta.. kanske dags att beställa snart iaf, ifall den typ inte passar eller så när den kommer, så man kanske har en chans att göra nåt åt det.

Imorgon har jag sovmorgon för att jag är så duktig och har gjort bort allt man ska i svenskan, så de är nice.
Imrn kväll ska jag baka semlor, för på tisdag kommer min pappa hit på lite fika, blir gott! Snart ska vi kolla på spårlöst med lite popcorn! Mys!

2013-02-08

Har bulldeg på jäsning och väntar på att älsklingen ska komma hem så vi ska tvätta lite. Annars har jag fixat med tvätten, fixat lite här hemma och gjort iordning bulldegen, har även pratat en del med syster oxo.

2013-02-07

Sitter hemma och håller på ladda ner några spel att spela, och ska snart koka nyponsoppa tänkte jag! Skönt att vara ledig idag, och ännu bättre var ju att älsklingen hade sovmorgon! Nu är han på skolan och jag har typ sökt alla jobb som finns på hela arbetsförmedlingen känns det som, haha och ska söka ännu fler! Behöver som ett jobb, både nu och sen efter skolan så måste ju ligga i. Iaf, annars gör jag inte så mke, vi fick ett nytt badrumsskåp imorse kl kvert över 8 när vi låg och sov som bäst haha.

2013-02-06

Har slutat för ett tag sen så gick och letade reda på en gammal lärare för att prata om prövning, gick rätt bra,.

Annars var det gastronomi första lektionen, provade vin med en massa olika saker, bland annat räkor, tomater, vitvinssås, aioli osv.
trevligt.

Sen var det lunch, inte alltför gott men det funkade. Sen var det Samhälls och nu har jag helg! Skönt!

Sitter och kollar runt på tips på bloggdesigner, vill göra om bloggen nu! :D

2013-02-05

Sitter just nu och har sam.. inte så roligt men vi fick ju resultatet på provet, och jag är godkänd, vilket känns väldigt skönt.
Hade nyss kursen "söka jobb" och iomed att jag är klar med både CV och personligt brev så vare inte så mke att göra..
Sen är det lunch med älskling,blir bra för jag är redan hungrig.

Igår städade jag hela lägenheten väldigt noga, och möblerade om! Blev riktigt bra! Tänkte ta före/efter bild men det får bara bli efter, så ni får se.

2013-02-04

Sitter i klassrummet just nu och har projektarbete.. Fast jag kan inte göra så mycket eftersom Carro inte är här, så då tog jag mig tiden att blogga lite, eftersom det var ett tag sedan. 
 

Dagen idag började med muntliga Svenska B nationella provet, gick bra och känns skönt att det är bortgjort. Sen var det "söka jobb" kursen och jag skickade in mitt personliga brev och CV så det är klart. 
Sen var det gastronomi och lunch med Emelie, trevligt. 
Slutar snart oxo, mer nice!
 
Annars var jag och min kärlek på corona i Fredags, trevligt.
Sen har resterande varit hemma-helg för vår del. Jag har bakat lite bullar, städat en himla massa och sådär, så det har varit trevligt. Sen såg vi en grym film, Django Unchained - den borde alla se för den är bra! 
 

2013-02-01

Första februari idag, shit vad snabbt tiden går egentligen, sjukt!
Iaf, igår var ju jag och Emelie och tränade, det gick riktigt bra och jag känner av det i armarna idag kan jag lova.
Jag blir snart upplockad av Malin, så ska vi åka och handla sen laga lite mat som vi ska äta, gott!
Efter det blir det städning i väntan på älsklingen som får helg idag med!