2013-10-31

Ligger i sängen just nu, mannen åkte till jobbet för ett tag sen. Ska somna om lite till innan jag ska kliva upp och först städa oxh sen laga mat. Blir tacos ikväll med min familj, mys! 

Är såååå glad över vår lägenhet och över mitt liv i allmänhet just nu! Feeling awesome!!:)

2013-10-27

Det var ett tag sedan jag bloggade, men det beror på att jag inte har haft tid för har ju flyttat till nya lägenheten! 
Den är sååååå fin, och nu är det mesta i ordning, ska bara fixa lite mattor och sätta upp tavlorna på väggen och lite annat småfix! Men den är så fin och jag är så lycklig.
Vi har även köpt en ny säng, och aldrig har jag längtat så mke efter att sova varje dag som jag gör nu, den är så mysig! 

Själva flytten var rätt dryg och sådär men de gick bra. Hade inte mke mer att säga än att bjuda på lite bilder på lägenheten! 
 

2013-10-22

Det var längesen jag bloggade, vilket inte börjar bli så ovanligt. 
Men det har hänt något helt fantastiskt sen sist, VI HAR FÅTT EN LÄGENHET!! Vår första, egna lägenhet. Mke större än den vi har nu, plus den är bara våran, vi har förstahandskontrakt! Känns fantastiskt! Den är så fin och nyrenoverad och stor med balkong! 
Så vi håller på köpa en del saker vi behöver, har nästan packat ner hela lägenheten i flyttkartonger så nu är det nära. Vilken dag som helst får vi flytta in! 
Love My life!




2013-10-14

Har nyss bakat chokladmuffins och nu ska jag räkna lite matte. Har börjat läsa matte 2 (Matte B) på distans så jag gör allt hemifrån. Sen har jag tänkt laga chili con carne till middag, mums! 
 
Imorgon är det eid, så då blir det att vara hemma hos svärmor hela dagen, blir nog trevligt. 
 

Jag var på stan med bästa Emelie häromdagen, och hittade ett par supersnygga vinterskor, men vet inte om jag ska köpa dem eller inte, Vad tkr ni?! :D 
 
ska jag köpa dessa? 

2013-10-10

Har varit ledig hela denna veckan, vilket känns otroligt skönt. Har träffat bästabästa Emelie igår, vi tog en lunch på stan och gick sen runt och kollade lite innan vi åkte hem till mig för lite kladdkaka och snack! 

På stan hittade jag ett par nya vinterskor som jag är lite kär i, men får se om jag ska köpa dom eller inte.
Har iaf köpt mig en riktig vinterjacka, supervarm! Så nu är jag redo för vintern haha.
 
Imorgon blir det tvättdag och sådär, annars mest bara lugnt, för på Lördag blir det jobb. 
Blir bra det. 

2013-10-06

Oj vad det var längesen jag bloggade. Har haft rätt fullt upp med jobb och sådär. Jobbat hela helgen så nu är jag faktiskt helt slut. Sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruar och har nyss ätit middag. Imorgon ska jag bara sova, för det känner jag att jag behöver.