2013-08-27

Idag har varit en lång dag, var på sjukhuset vid niotiden för att träffa en massa läkare, narkosläkare, doktor, sköterskor medmeramedmera..Kom hem vid typ kl 6, för behölvde inte sova kvar där, men ska va där kl 7 imrn då jag åker in på operationen kl 7.50, nervös! Men det blir otroligt skönt att få det gjort! 
Så nu ska jag passa på att ÄTA, då jag måste fasta från både mat och dryck från kl 00 inatt fram till efter operationen.. Nu blir det Svenska Hollywoodfruar och sen sova! 

2013-08-25

Idag har det varit en jobbdag sen kl 8 för mig, det var ganska lugnt och gick hyfsat snabbt! När jag slutat hämtade älsklingen mig och vi åkte hem och han pluggade och jag klickade hem lite kläder! 
Har nyss renbäddat sängen och ska snart krypa ner, för ikväll  blir det wallander på TV med kärleken, mys! 

2013-08-23

Jag och min fina har nyss sett en Wallander film, med godis och en massa mys! trevligt.
Blir att sova tidigt eftersom vi båda ska upp och jobba! Naaaaaaajs.
 
Jobbat idag, och har imrn och söndag kvar, sen ledig och operation som står på schemat, men återkommer kring den senare! 

2013-08-17

Ska snart gå till bussen, jä*la skitväder, regn,regn och regn! Drygt äre då!  
Jobb idag, sen blir det middag hos min pappa för mig och kärleken, trevligt! 
 

2013-08-12

Denna dag har bestått av jobb sen kl 9 till 18, sen hem och körde älsklingen till en kompis, sen åkte jag hem och gjorde våfflor som jag åt, städade lite hemma och har nyss hämtat mannen igen. Nu sova och imorgon min första sovmorgon på läääänge, skönt!


2013-08-10

Jobbat idag, så nu är jag väldigt trött faktiskt.
Sitter hemma i soffan med min man och bara tar det lugnt.
Har faktiskt redigerat mina bilder från i somras, iaf några från när vi var på farmors koloni som jag tänkte bjuda på!

 
 
 
 

2013-08-08

Idag har verkligen varit en städdag! Började med att jag och mannen klev upp tidigt, han for till sin familj, och jag klev upp och plockade ihop lite här hemma. Sen kom han hem och vi åkte och tvättade bilen, in och utvändigt! Sen hem för mat och han for igen, och jag har städat sen dess! Snart ska jag bege mig mot jobbet! 

2013-08-02

Jobbat hela dagen, började kl åtta i morse och slutade kl fem så det var ett rejält arbetspass, men det känns så sjukt skönt att jag är ledig hela helgen nu. Imrn blir det troligtvis nolia och sen inflyttningsfest hos Emelie!


2013-08-01

Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova, börjar kl 8 imrn så! Sen ledig hela helgen, obeskrivligt skönt!
Jobbat idag oxo, slutade kl åtta och då hämtade min kära far mig och vi for till han och fikade och sen kom även min fina man dit och vi åkte hem!

Köpt en del kläder på sistone, ska bara ta mig tid att fota!

Två bilder från när jag var på stan med Emelie igår och vi åt både mat och glass på frasses, gott var det!