2014-04-18

Sitter hemma hos min pappa nu och väntar på att mannen ska komma hit så vi ska åka hem och äta och städa och sådär för sen kommer min syster och hennes kille på besök så det blir ju trevligt.
 
Har inte gjort så mke sen jag bloggade sist faktiskt, har typ bara jobbat.. Men känns otroligt skönt att jag är ledig idag iaf.
 
Har ju lite update kring min ögonoperation.. nu är allt bestämt, planerat och bokat! Jag är nervös like hell men det kommer nog gå bra.
Den operation jag kommer göra heter ICL (intraocular contact lens) och då gör man så att man sätter in en ny lins i ögat (alltså över den gamla linsen). Det positiva med denna operation är ju att man inte tar någonting från hornhinnan som man gör med en laseroperation. Så jag är taggad, känns helt j*vla fantastiskt att jag ÄNTLIGEN ska få göra det! Så länge som jag väntat på detta, så det känns sjukt fantastiskt faktiskt. 
Men tänker inte avslöja datumet ännu, utan ni får veta när det börjar närma sig. 
Och inte nog med detta, utan operationen kommer att göras i huvudstaden. Så jag och mannen kommer åka dit, bo på hotell, äta hotellfrukost/mat och njuta de dagar vi kommer vara där. 
 
Annars har jag inte så mke mer att dela med mig av just nu tror jag! 
På återseende! 

2014-04-11

Nu var det sådär längesen jag bloggade, igen. 
Har inte haft så mycket tid för detta den senaste tiden då mina dagar/kvällar och helger mestadels bestått av jobb. 
Men idag är jag äntligen ledig iaf. 
Har kyckling i panna på spisen, tvätt i maskinen och simpsons på TV:n för tillfället, vilket är helt ok! 
Blir att dammsuga lite senare och sen blir det våfflor med glass, sylt och grädde till middag med min finaste! Hur bra blir inte det? ♥♥