2013-07-31

Sista dagen på Juli nu! Tänk att det är augusti imorgon.. sjukt! 
Jobbat idag, men hade kort dag, väldigt skönt! Så efter jobbet så for jag ner på stan för att träffa bästa Emelie, vi åt mat på frasses, även glass där! Sen gick vi runt och kollade i affärer och liknande. 
Trevligt! 
Jobb imrn igen, men ör ledig i helgen så det är skönt! 

2013-07-29

Hemma och håller på packa upp varorna, vi åkte och handlade efter jobbet. Ikväll blir det bio med min prins, bestämdes sådär spontant! Myyys! World War Z blir det, spännande! 
 

2013-07-26

Har ganska precis vaknat och ligger i sängen fortfarande! Ska kliva upp snart och laga pannkaka att ta med mig till jobbet tänkte jag, mums!
Sen blir det bara att ta bussen till stan och vidare till jobbet där ännu en stängning väntar!

Vädret är inte lugnt nu alltså, sjukt skönt!


2013-07-23

Ligger i sängen och är trött men det får man tydligen inte va i detta hus för då är nåt fel? Konstigt..
Iaf, märks att man varit ledig från jobbet i tre veckor för trött är man nu efter första dagen, trots att jag bara jobbat fem timmar.

Jobb imrn oxo, fast sovmorgon för både mig och kärleken! Mys!!

Här ser ni bilder på det vi köpte på Åsele marknad, jag en klänning som jag visar mer av sen, oxh så varsit par röda skor plus kärleken ett par svarta också. En tröja till honom och tjugo par sockar till oss båda. Grymt.


2013-07-22

Åh vad jag är dålig på det här med att uppdatera! Men dagarna bara flyger förbi och jag har inte riktigt tid att blogga känns det som.
Iaf, mannen är på jobbet och min far har varit här på middag. Trevligt! Nu är det disk som återstår för min del, kul, eller inte. Fast tänkte ta en glass först haha.
Jobb imorgon, känns lite småsegt efter att ha varit ledig i tre veckor! 
 

2013-07-20

Dålig uppdatering, jag vet! Men kom hem natten mot fredag och har sedan dess spenderat all min tid med min kärlek! Förutom när han jobbat och sådär!
Han började sju idag, så jag låg kvar i sängen till typ lite innan elva, då jag klev upp för frukost. Sen har jag fixat med tvätten ich sådär, ska ta tag i disken som blivit sen mannen var hemma på lunch, sen ska jag äta lite köttbullar med spaghetti tänkte jag. Sen blir det en promenad till Konsum för att inhandla lite till middagen, blir lasagne! Mums!


2013-07-11

Anlände till Göteborg igår och sitter i vardagsrummet hos min faster och bloggar. Ska bege så mig ut i solen strax!
Vaknade kring halv tio tiden idag tror jag, klev upp när pappa kom till husvagnen. Åt frukost och har bara tagit det lugnt sen dess.
Mobilbloggar sen så får ni lite bilder så det inte blir så tråkigt!
Adjöss!

2013-07-08

Sitter i soffan hos min farmor just nu, vi har precis ätit lite "kvällsfika".
Gårdagen var lång, vi åkte från Umeå kl. 8.00 och var framme i Växjö typ 00.30 så det tog ju sin lilla tid, men det är väl så med husvagn och sådär.
Idag drack vi kaffe och åt paj ute i solen, bild kommer senare. Sen skulle vi på allsång i Linnéparken (?) men just då började det regna, så typiskt! (Lika bra om man frågar mig för jag var inte alltför taggad på det från början).
 
På torsdag drar vi troligtvis till Gbg och stannar där några dagar, sen tillbaka till Växjö typ en dag och sen blir det att åka hem! (längtar efter min prins så jag vet inte vad jag ska ta mig till)!!!!!

2013-07-05

Sitter hemma och kollar på min serie just nu, ska ta tag i disken för att laga lite middag senare.
Imorgon är det jobb som står på schemat, för att sen packa. Åker nämligen med min far till Växjö och Gbg på Söndag, så det blir roligt. Men kommer sakna min kärlek hur mke som helst! Ska försöka blogga därifrån så mke jag kan, kommer inte ha min dator med mig så lär ju bli mobilinlägg de dagar jag inte bloggar från pappas dator. Så ni får stå ut med tråkiga text-inlägg under tiden, så kommer bildbomber när jag kommer hem! 
 
Mannen min är på jobbet och slutar kl 21, så för mig har det varit en lugn dag. Tog en sväng in till stan för att gå på arbetsförmedlingen och sen tog jag bussen hem igen. 
Min pappa var förbi här på en kaffe och lite snack, trevligt! Så nu sitter jag här igen och ska laga mat till mannen som anländer strax efter 21! 
 
 

2013-07-04

Egenligen har jag inte alltför mke att blogga om, är mest hemma dessa dagar då vi inte har någon bil och därför blir man typ som handikappad känns det som. 
Så idag blir det städdag tror jag, har redan börjat men vi ser väl hur det blir med den saken. 

2013-07-02

Har precis varit på bilverkstaden, stackars lilla bilen ser inte så bra ut..
Snart blir den bra igen, haha
Ska iaf laga våfflor nu hade jag tänkt, blev tvärsugen på det!