2014-07-24

Gårdagen bestod åter igen med sol och bad med de två bästa människorna i mitt liv. 4 dagar på rad hängde vi där i solen. Idag, när det är 40 grader ute så får jg inte gå ut pga jag bränt sönder min rygg, pain! 
Natten till idag var plågsam! Har aldrig tidigare varit med om något liknande. Ryggen värkte/sved/ kliade hela natten, så tror jag sovit högst tre timmar.. Oerhört frustrerande! Så idag har vi varit på Apoteket och inhandlat nödvändigheter så jag förhoppningsvis får sova i natt, vilket jag tvivlar på nu då det inte känns som att något av det hjälpt. 

Snart slut på denna fantastiska ledighet. Då är det bara back to reality som gäller! 


2014-07-21

Den senaste tiden har varit ganska händelserik. För det första har jag SEMESTER i två veckor, och hur skönt är inte det, med detta fantastiska väder vi har dessutom?! 
 
Det första vi gjort är att vi bytte in vår gamla till en fin och fräsh VOLVO s40 som vi är sjukt nöjda med.Har en glad gubbe nu eftersom han alltid velat ha en sådan bil! :)
 
Sen har vi även hunnit med att inhandla en diskmaskin på elgiganten. Dessutom har vi installerat den helt själva, mannen är ju blivande elektriker så han kunde mke och jag var en hjälpande hand. Den är faktiskt väldigt bra och det känns så skönt att ha en, man slipper tänka på all disk hela tiden. Underbart! 
 
Vi har också njutit av vädret och ätit frukost på balkongen i våra nya fina dynor som vi köpte för ett tag sen.
 
Sen igår blev det lite shopping på Media Markt, inhandlade bland annat lite kapslar till kaffemaksinen som det är dags att inviga snart för övrigt, en datamus och lite andra grejer. 
 
 
Jag och mannen har även tagit en sväng till Sundsvall och IKEA, där det blev massa shopping. Bland annat överkast, servetthållare, lite nya skålar osvosv. En himla massa mer grejer också med andra ord. 
 
En vecka kvar av semestern nu, så vi får ser hur vi spenderar den. Snart blir det iaf att äta lunch sen tänkte vi ta en cykeltur till Nydala för ett dopp. Första doppet för mig för i år - badkruka som jag är, shame on me! 
 

2014-07-12

Sitter i fikarummet med en kopp choklad och en frukt på jobbet i väntan att mitt arbetspass ska börja. 
Sista arbetspasset på två veckor, hur underbart? Ska bara njuta av min lediga tid tillsammans med mannen som också är ledig samma veckor. Så hoppas på fortsatt fint väder med en massa sol! 
Imorgon blir det vännäsdagarna så det blir trevligt.  På tisdag blir det en sväng på stan för att gå till memira och sen träffa världens bästa Emelie! 

Kommer nog ha mer tid att blogga när jah är ledig så förbered er på grymma updates!