2015-03-24

Nu har det gått ett tag sen jag bloggade, men har inte riktigt prioriterat bloggen dessa dagar. Hursomhelst, vad har hänt då sen sist? 
Jag har gjort operationen jag skulle göra, den gick bra och jag fick sova på sjukhuset en natt. Jag mår bra, har ett bandage runt huvudet som jag får ta bort på fredag, och tamponader i örat som också tas bort då tillsammans med stygnen bakom (för er som inte vet vad tamponader är så är det typ som skumgummi som sitter i hela hörselgången). Är förövrigt sjukskriven tills fjärde april, annars skulle jag börja jobba på torsdag! Känns skönt att få vila upp mig och sådär, men samtidigt lite tråkigt att bara vara hemma eftersom jag inte får anstränga mig eller nåt. 

Tänkte bjuda på lite trevliga sjukhusbilder så ni får nåt att titta på.
Ta hand om er, på återseende! 

Detta var någon timme innan operationen, var nervös, hungrig osv! Men glad ändå haha 


Detta vackra bandage hade jag första natten, det var irriterande så tur jag har ett mindre nu! (Ignorera mitt ansikte på denna bild)

Detta var min lunch dagen efter operationen, och den bilden får tala för sig själv! 


2015-03-16

Idag har jag jobbat första och sista dagen för den här veckan. Blandade känslor kring det men ska bli skönt att vila upp mig ordentligt. På onsdag gör jag en operation, ska operera trumhinnan som gått sönder och kommer efter det vara sjukskriven ungefär en vecka. Så är det och jag lär ju uppdatera en del under tiden jag är hemma då jag inte lär ha så mycket att göra. 

2015-03-11

Idag har jag haft en ledig dag såhär mitt i veckan, och det är ju aldrig fel! 

Började med sovmorgon för mig och mannen, sen pt vi frukost för att sen bege oss på lite ärenden. Vi skulle ut och hitta lite skor till honom, men vem tror ni kom hem med två nya par? Jo jag såklart, och han inte med nåt! Så kan de gå.. Jag köpte även en mascara från make up store och två tröjor från hm. De va min shopping idag och jag är mer än nöjd! Bilder på shoppingen kommer, måste bara fota lite :) 

Tagit ett bad efter det, ätit middag och kollat på biggest loser och nu blir det att sova för imorgon väntar näst sista arbetsdagen före helg! 
Godnatt på er! 🌞🌞🌞

2015-03-08

Idag för 22 år sedan så föddes jag på Umeå BB. 22 år! Det är faktiskt ganska längesen! 

Hursomhelst, hela min helg har bestått av jobb. Igår efter jobbet så begav jag och mannen oss hem till min far för stt fira mig med lite mat och tårta och sådär. Fick en massa fina presenter, tex en ny morgonrock, och tror ni inte den är rosa? Såklart! 😍 fick även en bok som heter sju sorters kakor och en med trettio pralinformar och en liten bok till om hur man gör praliner! Då vet ni vart ni hittar mig resten av året, - i pralinerna och kakornas värld! Haha, nä men skämt åsido. 
Blev en del kortspel och skratt och så innan vi begav oss hemåt vid niotiden. 

Idag har jag också jobbat fast bara till klockan ett. När jag slutat åkte jag och mannen ner på stan och åt på indisk restaurang, hur gott som helst! Sen gick vi ner på kajen och kollade lite på utsikten, sen tog vi en snabbis förbi väven för att kolla in nya biblioteket då ingen av oss varit där tidigare. 
Sen åkte vi hem och åt tårta i mängder och har nyss sett på Wallander. 
Nu blir det time to sleep,  imorgon väntas kloklippning på fåglarna innan jag har stängning på jobbet. 

Uppdaterar senare och då kan ni ju få lite fler bilder, men här kommer en på tårtan vi åt idag iaf, godnatt!!