2013-04-28

Har flängt överallt idag känns det som! Började med att åka till myrorna för att kolla lite grejer, sen åkte vi förbi pappa för att betala min balklänning! Så nu är den beställd och jag är superduper taggad! Bilen till balen är även fixad, plus studentklänningen! Åh, ska bli roligt!
Iaf, åkte och handlade lite sen iaf, och hann precis hem och innanför dörren när syster ringde, så va bara att plocka upp henne för att åka på fika hos en på praktiken! Otroligt trevligt var det, och supergott fika vare! Klagar inte.
Var och åkte inlines ikväll med älsklingen, superkul!

Har nyss kollat på spårlöst och ska nu krypa ner i sängen med kärleken, för imrn äre praktiken igen!

(En dålig mobilbild på mina inlines)


2013-04-28

Har precis vaknat så ska kliva upp och äta lite frukost alldeles strax. Sen ska jag städa lite till här hemma, blir även plugga och kanske baka något oxo!
Praktik imrn igen, halva tiden har redan gått, sjukt.
Blir fika hos en tjej på praktiken idag, med syster och pojkvän! Mys

Förövrigt har helgen varit lugn, var hos syster igår med pappa o andra syster, trevligt! Var även hos vår kusin som köpt hus på ön, sjuk utsikt!

Idag fyller min älskade lillasyster Karla 13 år! Stort grattis till henne! 💕❤




2013-04-24

Nu är det så att min blogg.se app krånglar igen och inte riktigt vill fungera.. Det drabbar uppdateringen iomed att vi har dåligt internet hemma just nu oxo.. så det är lite jobbigt. 
 
Iaf, hade praktik idag igen, gick bra. Tog bara ut uteserveringen och städade en del så slutade kl 2 och for då och hämtade ut studentmössan! Inte länge kvar nu alltså! Eftersom vi hämtade mössan i Röbäck passade vi även på åka förbi graven en sväng! 
Sen har vi hälsat på min far nu ikväll. 
 
Börjar 10 imrn så ska börja förbereda mig för sängen nu!

2013-04-21

 
Denna dag har bestått av tvätt, städ och lägenhetsvisning! Hade tvätt tid kl 10 på morgonen så vi gjorde klart det, sen for jag och hjärtat förbi min syster en sväng för att hämta en dammsugare, på vägen tillbaka inser vi att det är visning på lägenheterna på sandåkern! Jag har varit nyfiken på dom länge och har alltid velat kolla på dom så vi passade på när det ändå var öppen visning! Väl där träffade vi bästa PA och KIA (mina foster farmor och farfar), dom har köpt lägenhet längst upp i huset, så vi kanske blir grannar snart, vem vet? (Våning 2 på huset hade visning !) 
 
sen har jag bara städat och tagit det lugnt, nu blir det att sova! 
 
 

2013-04-19

Är hemma och ska precis laga lite mat tänkte jag, sen har jag tänkt slänga ihop en sockerkaka och eventuellt lite chokladmuffins! Mums.
Praktiken idag var inte speciellt lång, vi började kl 10 och slutade kvart över 12, städade ba litegrann typ så de gick fort. 
Tror det bara blir lugnt ikv, ska jobba kl 12 imorgon! 

2013-04-16

Hade precis skrivit ett inlägg som försvann.. Orkar inte skriva om det. 

Var på stan med bästa Emelie idag, sen hidé jag möte, hämtade hjärtat från skolan sen begav jag mig till praktiken. Det är typ min dag. Nu blir det sova,


2013-04-14

Dagen har varit väldigt lugn! Började med att jag och kärleken klev upp runt 11 tiden och åt frukost, sen gick vi till tvättstugan och tvättade. Åkte även förbi konsum en sväng för att inhandla lite nödvändigheter och sen åt vi middag typ. Nu ska jag ta tag i tvättvikning och sen blir det bädda sängen i väntan på att mannen ska komma hem och då blir det spårlöst med nygräddad sockerkaka! 

2013-04-13

Min blogg.se app har slutat funka så det är lite jobbigt! 
Iaf, började jobba kl 12 idag, till 18.30, stängde själv för första gången, de gick ju bra Men va lite nervös från början! åkte till pappa på middag efter det, så blir det lugn kväll ikv! 
Imrn blir det bara tvätt och en del städ här hemma, ska försöka orka med att plugga litegrann också! 

2013-04-11

Sitter på praktiken just nu men har tagit middagsrast så sitter bara och äter nu så tänkte passa på blogga lite under tiden. Det har inte varit alltför mke folk idag, så hoppas det fortsätter lugnt för jag har ont i huvudet och är trött.. Illa haha.
Imorgon är det fredag, vilket innebär att första praktikveckan är avklarad, skönt!

I helgen blir det nog bara lugnt, ska återhämta mig efter denna vecka och ladda inför nästa typ!

Det här var gårdagens middag här på jobbet. Blev lite mindre komplicerat idag, därför har jag ingen bild på det.


2013-04-10

Ligger i sängen och ska sova lite till tänkte jag, så jag orkar med praktiken t kl 21 ikväll. Börjar 3 så de e skönt.
Har gått bra på praktiken hittills iaf, det hoppas jag även det ska fortsätta göra, vilket jag tror.
Mannen min är på skolan och har nåt prov, så har varit vaken sen han for.

En bild på mig när jag va liten haha, och sen en på köket på praktiken!


2013-04-08

Är hemma och ligger i sängen, har ont i både fötter och huvud, så ska bli skönt med min skönhetssömn sen haha. Iaf, första praktikdagen avklarad! Det gick bra, inte så mke folk och sådär men det var ju en sak.
Började ju kl 2 idag så jag och Malin for t skolan kl 1 för att hämta kläder vi skulle ha på praktiken och sen for vi dit och jobbade till nio.

Detta blev vår middag på jobbet, kyckling med wookgrönsaker i currysås med ris och vitlöksbröd, gott!


2013-04-05

Bloggar sällan nuförtiden känner jag, men det må va så för har inte så mke att skriva om nuförtiden känns det som.
Iaf, idag har jag bara städat här hemma och förberett för tvättiden vi har imorgon kl 7 på morgonen.. kul!
Ska försöka plugga lite men först ska jag laga lite mat tänkte jag och vänta på att älsklingen ska komma hem.

2013-04-03

Vi var och kollade på en lägenhet idag, jag var väldigt taggad och sådär, men den var enoooormt liten, alldeles för liten förr oss så den tackar vi nej till. I övrigt var den otroligt fin osv.
Annars har vi varit på simhallen idag, skulle göra simuppgiften men de gick ju inte eftersom det var lov, men vi badade lite iaf och sådär. 
 
Annars har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, blir så resten av kvällen också.

11 månader

Tänk att det har gått 11 månader sen du och jag blev ett, sen vi fann varandra! Jag finner inte ord, känslorna är för starka för att kunna beskrivas. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, det finns inget som är viktigare för mig än vad du är! Du är mitt liv, mitt ljus och min styrka, utan dig är jag ingenting. Du har förändrat hela mig och gjort mig till den jag är idag och våra band är starka, vi har haft våra jobbiga stunder men vi har hållit ihop genom allt ändå. Jag ser min framtid med dig, vill inte dela den med någon annan. Du är den bästa jag har, och jag älskar dig mitt hjärta, för evigt och föralltid! ❤